Jill Johnson | Jill släpper nya singeln ”When I Get Older”
16457
post-template-default,single,single-post,postid-16457,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Jill släpper nya singeln ”When I Get Older”

Jill släpper nya singeln ”When I Get Older”

When I Get Older är Jills senaste verk i raden och släpps överallt idag! Jill själv har skrivit låten tillsammans med låtskrivaren och producenten Robin Stjernberg, något som har visat sig vara ett framgångsrecept sett till de många låtar som artisterna har skapat ihop, däribland senaste duetten Miles of Blue. Den nya singeln är skriven ur ett personligt perspektiv där Jill reflekterar över framtiden på ett ärligt och självrannsakande sätt.

“Texten beskriver vad jag hoppas att jag landar i när jag blir äldre. Jag hoppas att jag har fått uppleva skratten som aldrig tar slut, kärlek och smärta, att jag har bett om förlåtelse, att jag har fått drömma, att jag har fått tagit farväl och att jag inte ångrar någonting. Det är en låt skriven i en tid av reflektion och den ger mig hopp och tillit till framtiden”, beskriver Jill.

Lyssna på When I Get Older HÄR!

No Comments

Post A Comment