2005-03-23 : Being who you are (CD) | Jill Johnson
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
2012-10-11

2005-03-23 : Being who you are (CD)

Being who you are (CD)
Releasedatum: 2005-03-23

Tracklist:
01 God bless a girl in love
02 So much love to make
03 A little bit more
04 Baby you’re mine
05 Ringing bells
06 When being who you are
07 The heartache wont be mine
08 I dont wanna be that girl
09 You can have it all
10 Some people are just not cool
11 (Im Not) In love with you
12 Without your love
13 Redneck woman

Info:
Genre: Country/Rock
Producerad av: Amir Aly
Mixad av: Amir Aly, Yla Studios, Malmö
Låtskrivare: Johnson/Aleena etc.
Inspelad i: Yla Studios

Att göra en uppföljare till dundersuccén ”Roots and Wings” är en utmaning i sig. Att göra den som nybliven mamma är ännu större. På nya albumet ”Being Who You Are ” visar dock Jill att hon tagit utmaningen på fullaste allvar och förblir en av Sveriges absolut starkaste artister! Liksom på förra albumet spelar texterna och de starka melodierna en central roll. Den här gången har hon valt att stanna i Sverige, närmare bestämt i numera klassiska ”Yla studios” i Malmö. Det var här som produktioner som ”Crazy In Love”, ” Can´t Get Enough Of You”,” Gods Gift”, ”Hopelessly Devoted” en gång blev till tack vare den fantastiska producenten Amir Aly. Här känner sig Jill trygg och tillsammans visar de åter igen hur modern country skall levereras. Med handplockade musiker bjuds vi på ett album inspelat under live sessions, precis som det skall vara. Albumet innehåller 13 starka låtar samt ett CD extra spår med 2 låtar från den bejublade ”Circus Showen” från våren 2004. Nya singeln ”God Bless a Girl In Love” toppar redan radio listorna och massor av TV och media är inbokat. 12 mars ser vi även Jill som programledare för finalen av Melodifestivalen.